Pretraži ville

Izaberite termin, i broj osoba za koji želite rezervirati!
Datum dolaska:
Datum odlaska:

Broj osoba:

traži

Novosti

ISTRA IMMOBILIEN - PULA
je agencija za posredovanje u prometu nekretnina, izgrađeno na međunarodnom znanju i iskustvu pri kupnji i prodaji nekretnina te ulaganjima u veće projekte.

Villa Maccaroni
Jedinstveno i posebno mjesto, luksuzni smještaj za četrnaest osoba u blistavoj unutrašnjosti Istre, 35 km od obale, 50 km od ribarske luke Rovinja, i 30 km od Opatije. Mir i tišina vama na usluzi na 20 000m2 zemljanog prostranstva , i privatan bazen.

Početna » O nama

O nama

Istra Immobilien Pula - agencija bavi se posredovanjem u iznajmljivanju kuća, vila i apartmana, posredovanjem pri kupnji i prodaji nekretnina postala je jedna od vodećih agencija na području Hrvatske, sa naglaskom na Istru i obalni pojas. Istra Immobilien je stvorila zavidnu reputaciju svojom poslovnom izvrsnošču i iskustvom tijekom godina.

Istra Immobilien Pula - agencija bavi se posredovanjem u iznajmljivanju kuća, vila i apartmana, posredovanjem pri kupnji i prodaji nekretnina postala je jedna od vodećih agencija na području Hrvatske, sa naglaskom na Istru  i obalni pojas. Istra Immobilien je stvorila zavidnu reputaciju svojom poslovnom izvrsnošču i iskustvom tijekom godina.

Potpuno predani pružanju najbolje usluge našim klijentima u skladu sa tržišnom situacijom, mi ćemo se zaista potruditi da brzo prodate, iznajmite ili zamijenite svoju nekretninu: stan, kuću, vilu, građevinsko zemljište, hotel, poslovni prostor i drugo, jer Istra Immobilien  ima najbolje  klijente  za nekretninu koju prodajete,  kupujete ili iznajmljujete  i  pruža najbolje  savjete   za sve situacije.